Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO

Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO groeit Jaarrond. Deze Witlof wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO

Aantal in verpakking250 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO

De Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO is een perfecte keuze voor tuiniers die graag groenten willen telen met behulp van dekgrond. Deze biologische variant is geschikt voor teelten die plaatsvinden tussen december en april. Het zaaien dient te gebeuren op goed bewerkte grond, waarna het nodig is om na het ontkiemen de zaailingen te dunnen. De wortels kunnen vervolgens eind oktober worden geoogst. Om de wortels optimaal te laten rijpen, is het belangrijk om ze enkele dagen op het land te laten afsterven. Vervolgens moet het loof van de wortel 2 cm boven de kop worden afgesneden. Vanaf eind november tot maart kunnen de wortels worden bewaard in een kist of emmer. Het is echter van cruciaal belang om ze absoluut donker te houden om te voorkomen dat het loof groen wordt. Bij een temperatuur van ongeveer 16°C bedraagt de trekduur van deze Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO 4 tot 5 weken. Met deze zorgvuldig gekweekte biologische variant haal je niet alleen een smaakvolle groente in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere manier van tuinieren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO

De Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO kan je Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO bloeit Nvt. 

De Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO is Witlof. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Gardenlof Mechelse Middelvroeg BIO vind je 250 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.