Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Courgette Soleil F1

Sluis Garden Courgette Soleil F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Courgette Soleil F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Courgette wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Courgette Soleil F1

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Courgette Soleil F1

De Sluis Garden Courgette Soleil F1 is een uniek product dat je tuin zal laten stralen. Deze cilindrische gladde courgette heeft een prachtige goudgele kleur en een romig wit vruchtvlees. Dankzij de middelvroegheid is dit gewas perfect bestand tegen meeldauw, wat zorgt voor een gezonde groei en een overvloedige oogst. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de Sluis Garden Courgette Soleil F1 onder glas voor te zaaien. Gebruik hiervoor potjes van ongeveer 14 cm. Zodra de zaailingen krachtig genoeg zijn, kunnen ze op een zonnige en humusrijke plek in de tuin worden geplant. Het is belangrijk om pas eind mei te zaaien, wanneer de kans op vorst voorbij is. Een van de bijzondere eigenschappen van deze courgette is dat de bloemen in een jong stadium al eetbaar zijn. Door regelmatig te oogsten, zal de plant blijven doordragen en kun je gedurende een langere periode genieten van heerlijke courgettes. Bovendien vormt de Sluis Garden Courgette Soleil F1 geen ranken, waardoor hij perfect is voor het kweken in grote potten. Kies voor de Sluis Garden Courgette Soleil F1 en ontdek de veelzijdigheid en smaak van deze bijzondere courgette. Voeg een vleugje zonneschijn toe aan je tuin en geniet van de heerlijke vruchten die deze plant te bieden heeft!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Courgette Soleil F1

De Sluis Garden Courgette Soleil F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Courgette Soleil F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Courgette Soleil F1 is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Courgette Soleil F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Courgette Soleil F1 groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Courgette Soleil F1 vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.