Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana

Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana groeit april - juni. Deze Kool wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana

Aantal in verpakking600 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdoktober - december
BloeiperiodeNajaar, Winter

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana

De Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana is een prachtige en veelzijdige groente die je tuin zal transformeren in een kleurrijk en smakelijk paradijs. Met zijn diepgroene bladeren en stevige structuur is deze oude groente een echte eyecatcher in elke moestuin. Vanaf half april tot half juni kun je de zaden van de Palmkool Nero di Toscana in de vollegrond zaaien op een zaaibed. Na het kiemen kun je de jonge plantjes iets uitdunnen, zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien. Na ongeveer 5-6 weken kun je ze dan uitplanten op een zonnige plek in je tuin. Deze bijzondere groente is niet alleen geliefd in Toscane, waar hij vaak wordt gebruikt in traditionele gerechten zoals de heerlijke 'ribollita'. Ook in Portugal is de Palmkool Nero di Toscana geliefd en wordt hij veelvuldig gebruikt in de beroemde koolsoep genaamd 'caldo verde'. Met deze zaden kun je nu zelf deze culinaire hoogstandjes bereiden en genieten van de unieke smaak en textuur van deze bijzondere groente.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana

De Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana kan je april - juni zaaien. De bloeiperiode is Najaar, Winter.

De Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana bloeit oktober - december. 

De Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Palmkool Nero di Toscana vind je 600 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.