Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar

Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar groeit . Deze Erwten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar

Met Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar ben jij de koning van de markt! Deze doperwten zijn perfect om te zaaien vanaf begin maart tot half mei in de volle grond. Je zaait ze in regels en ongeveer 2-3 cm diep. Maar let op, dit ras is sterk rankend en heeft wat extra ondersteuning nodig. Het beste kun je ze dus bij gaas opkweken, zodat ze kunnen klimmen naar een hoogte van wel 150 cm! Wat Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar echt bijzonder maakt, is dat ze buitengewoon productief zijn. Je zult versteld staan van de overvloed aan heerlijke doperwten die je kunt oogsten. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend smakelijk. Met dit ras zul je zeker weten indruk maken op de markt en je klanten laten genieten van de allerbeste doperwten. Dus, als je op zoek bent naar een ras dat niet alleen productief en smakelijk is, maar ook de markt kan veroveren, dan is Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar de perfecte keuze voor jou. Zaai ze in de volle grond, geef ze de juiste ondersteuning en laat je verbazen door de overvloed aan heerlijke doperwten die je zult oogsten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar

De Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar bloeit . 

De Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Doperwten Marktveroveraar vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.