Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Peper Jalapeno

Buzzy Organic Peper Jalapeno

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Peper Jalapeno groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Peper Jalapeno

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Peper Jalapeno

De Buzzy Organic Peper Jalapeno is een fantastisch product voor de liefhebbers van pikant eten. Met deze zaden kan je jouw eigen jalapeno-pepers kweken, rechtstreeks vanuit jouw eigen huis. Vanaf half maart kan je beginnen met zaaien in een zaaibakje bij een temperatuur van 20°C. Als de plantjes wat sterker zijn geworden, kan je ze verpotten en in een kas of op de vensterbank plaatsen. Deze jalapeno-pepers zijn perfect voor het bereiden van zéér pikante gerechten. Ze voegen een heerlijke kick toe aan je favoriete gerechten zoals salsa's, taco's en curry's. Met hun pittige smaak en knapperige textuur zullen ze zeker indruk maken op jouw smaakpapillen en die van je gasten. Niet alleen zijn deze pepers geweldig om te gebruiken in de keuken, ze zijn ook nog eens een prachtige decoratieve plant voor op het balkon of terras. De heldergroene kleur van de pepers in combinatie met de glanzende bladeren zorgt voor een aantrekkelijk uiterlijk. Deze potplant zal zeker een eyecatcher zijn en een vleugje groen toevoegen aan jouw buitenruimte. Begin nu met het kweken van jouw eigen Buzzy Organic Peper Jalapeno en geniet van de smaakvolle en pikante vruchten die het zal opleveren. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende gerechten om jouw culinaire avontuur nog spannender te maken!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Peper Jalapeno

De Buzzy Organic Peper Jalapeno kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Organic Peper Jalapeno bloeit Zomer. 

De Buzzy Organic Peper Jalapeno is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Peper Jalapeno kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Peper Jalapeno groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Peper Jalapeno vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.