Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange

Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange

De Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange is een fantastische toevoeging aan elke moestuin. Met zijn unieke halflange vorm en heerlijke smaak, zal deze wortelpeterselie zeker een favoriet worden onder tuinliefhebbers. Zaai deze zaden vanaf half april tot begin juli direct in de volle grond, op regels. Eenmaal gezaaid, is het belangrijk om de zaailingen lichtjes uit te dunnen om ze voldoende ruimte te geven om te groeien. Deze Wortelpeterselie heeft niet alleen een prachtige smaak, maar zit ook boordevol voedingsstoffen. Het is een geweldige bron van vitamine C en bevat ook mineralen zoals ijzer, calcium en kalium. De halflange vorm van deze wortelpeterselie maakt het een veelzijdige groente die perfect is voor het toevoegen van een uniek tintje aan salades, soepen en stoofschotels. Met de Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange in uw moestuin, kunt u genieten van verse en smaakvolle groenten, rechtstreeks uit uw eigen achtertuin. Verrijk uw gerechten met deze bijzondere groente en laat uw smaakpapillen verwennen. Bestel vandaag nog uw zaden en geniet binnenkort van de heerlijke oogst van deze Wortelpeterselie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange

De Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange bloeit . 

De Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Wortelpeterselie Halflange vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.