Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Augurk Profi F1

Buzzy® Organic Augurk Profi F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Augurk Profi F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Augurk wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Augurk Profi F1

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Augurk Profi F1

De Buzzy® Organic Augurk Profi F1 is een fantastisch product voor liefhebbers van biologische groentes. Met deze zaden kunt u uw eigen heerlijke augurken kweken. Het zaaien van deze biologische zaden kan plaatsvinden van half april tot half mei onder glas. Vervolgens kunt u de zaailingen verplanten in potjes en half mei buiten uitplanten of direct buiten zaaien in regels vanaf mei. Wat deze Augurk Profi F1 zo bijzonder maakt, is dat het een 100% vrouwelijk bloeiende hybride is. Dit betekent dat u zaadloze augurken kunt verwachten, zolang er geen andere augurken of komkommers in de buurt zijn gezaaid. Deze zaden zijn biologisch geteeld en gecertificeerd door de stichting SKAL. U kunt de authenticiteit van deze producten herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Met de Buzzy® Organic Augurk Profi F1 geniet u niet alleen van heerlijke, verse augurken, maar draagt u ook bij aan een duurzame en biologische manier van tuinieren. Geniet van de smaak van puur natuur en beleef het plezier van het zelf kweken van uw eigen groentes. Bestel vandaag nog deze bijzondere zaden en ervaar de voldoening van het oogsten van uw eigen biologische augurken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Augurk Profi F1

De Buzzy® Organic Augurk Profi F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Augurk Profi F1 bloeit Zomer. 

De Buzzy® Organic Augurk Profi F1 is Augurk. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Augurk Profi F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Augurk Profi F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Augurk Profi F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.