Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad

Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad

De Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad is perfect voor zowel de voorjaars- als late herfstteelt. Dit gewas heeft grote, donkergroene bladeren en is rijk aan ijzer. Het kan zowel rauw als gekookt gegeten worden, waardoor het een veelzijdige groente is voor in de keuken. Om deze spinazie te zaaien, kunt u ervoor kiezen om dit onder glas of direct in de volle grond te doen. Het is belangrijk om regelmatig kleine hoeveelheden te zaaien, zodat u constant kunt blijven oogsten. Deze spinazie heeft veel stikstof, kali en vocht nodig om goed te groeien. Het is essentieel om de aangegeven zaaiperiode in acht te nemen, omdat het gewas anders snel doorschiet. Voor de vroege teelt wordt vaak scherpzadig zaad gebruikt. Met de Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad kunt u genieten van heerlijke, gezonde spinazie die u zelf heeft gekweekt. Voeg deze groente toe aan uw moestuin en geniet van verse, smaakvolle spinazie het hele jaar door.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad

De Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad bloeit . 

De Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Spinazie Breedblad Scherpzaad vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.