Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr

Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr

De Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr. is de perfecte toevoeging aan je tuin dit seizoen. Deze stokslabonen zijn een waar genot om te telen en te proeven. Zaaien kan eenvoudig in de volle grond vanaf half mei tot juli. Het beste is om (tonkin) stokken te plaatsen in rijen, hierlangs kun je de bonen laten groeien. Voor elke stok kun je 4-5 bonen planten, ongeveer 3 cm diep. Wat deze stokslabonen zo bijzonder maakt, is de heerlijke smaakvolle Mechelse trosjes. Deze fijne enkele prinsessenboontjes zijn een ware traktatie voor je smaakpapillen. Met 100 gram zaad kun je een rij van ongeveer 45 meter beplanten. Dat betekent dus volop genieten van deze smaakvolle bonen gedurende het seizoen. Met de Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr. haal je niet alleen een prachtige toevoeging aan je tuin, maar ook een heerlijke groente op je bord. Geniet van de rijke smaak en de voldoening van het zelf telen. Laat je verrassen door de overvloedige oogst en de mogelijkheden om deze veelzijdige bonen in verschillende gerechten te verwerken. Bestel nu en ontdek de wereld van de Mechelse Tros stokslabonen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr

De Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr bloeit . 

De Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Stokslabonen Mechelse Tros Z.Dr vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.