Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Courgette Patio Star F1

Sluis Garden Courgette Patio Star F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Courgette Patio Star F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Courgette wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Courgette Patio Star F1

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Courgette Patio Star F1

Patio Star F1 is een geweldige toevoeging aan uw tuin, het balkon of zelfs uw kleine tuin. Deze heerlijke courgetteplant gedijt uitstekend in grote potten en creëert een prachtig decoratief element voor uw buitenruimte. Met een hoogte van ongeveer 45 cm en een breedte van 60 cm is deze compacte plant perfect voor kleinere ruimtes. De Patio Star F1 plant biedt niet alleen schoonheid, maar ook smaakvolle kleine courgette-vruchten. De vruchten kunnen op jonge leeftijd worden geoogst en zijn heerlijk mals. Deze courgette heeft uitstekende resistenties tegen ziektes, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van uw plant. De mooie donkergroene vruchten voegen kleur en smaak toe aan uw maaltijden. Om optimaal van deze patio courgette te genieten, is het aan te raden om de zaden voor te zaaien in potjes onder glas. Zodra de planten klaar zijn om buiten te worden geplant, kunt u ze op een zonnige en beschutte plek in uw tuin plaatsen. Houd er rekening mee dat het zaaien niet eerder dan eind mei zou moeten plaatsvinden. Deze courgetteplant heeft behoefte aan een vruchtbare en humusrijke grond om goed te gedijen. Een opvallend kenmerk van de Patio Star F1 is het zilverachtig gevlekte blad, dat geen teken is van ziekte, maar een erfelijke eigenschap van de plant. Daarnaast zijn de blo.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Courgette Patio Star F1

De Sluis Garden Courgette Patio Star F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Courgette Patio Star F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Courgette Patio Star F1 is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Courgette Patio Star F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Courgette Patio Star F1 groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Courgette Patio Star F1 vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.