Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden

Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden

De Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden is een prachtige toevoeging aan jouw moestuin. Deze zaden kunnen worden gezaaid van februari tot maart, onder glas of in de volle grond vanaf half maart. Met deze zaden maak je kennis met een wonderbaarlijke sla die gedijt in alle vier de seizoenen. Deze bijzondere kropsla is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. De sla heeft een knapperige textuur en een verfijnde smaak die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Of je nu een frisse salade wilt bereiden voor een zomerse barbecue of een hartige maaltijdsoep wilt maken tijdens de koude wintermaanden, de Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden is altijd een goede keuze. Met de Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden geniet je niet alleen van een rijke oogst, maar ook van het plezier van het kweken van je eigen groenten. De zaden zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat je moestuin snel gevuld zal zijn met prachtige, groene kroppen sla. Voeg een vleugje natuur toe aan je leven en geniet van de veelzijdigheid en smaak van deze bijzondere kropsla.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden

De Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden bloeit . 

De Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy zaden Kropsla Wonder der Vier Jaargetijden vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.