Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115

Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 groeit . Deze Peper wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115

De Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 is een onweerstaanbare variant voor liefhebbers van pikante smaken. Deze compacte plant produceert diep rode pepers die perfect zijn om te vullen met je favoriete ingrediënten. Met deze hete pepers voeg je een flinke dosis pit toe aan je gerechten. De smaak is intens en vol van karakter, waardoor elke hap een ware smaakexplosie wordt. Of je nu graag je pizza's, pasta's of stoofschotels op smaak brengt, deze pepers zijn een absolute must-have in je keuken. Het kweken van deze peperplant is eenvoudig. Zaai de zaden tussen februari en mei en geniet van de groei en ontwikkeling van de plant. De oogstperiode loopt van juli tot en met oktober, dus je kunt lang genieten van de verse pepers. Voeg een vleugje pit toe aan je culinaire creaties met de Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 en laat je smaakpapillen verrassen door de intense smaakbeleving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115

De Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 bloeit . 

De Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Peper Peperone Piccante Calabrese 97/115 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.