Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer

VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer groeit hele jaar. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer

Aantal in verpakking13 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer

De VERGETENTEN Moestuinbox is een perfecte manier om kennis te maken met de oude tradities van tuinieren en het telen van vergeten groenten. Deze moestuinbox bevat biologische en duurzame erfstuk zaden van oude rassen, waaronder de komkommer. Deze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat de oorspronkelijke smaak en kwaliteit behouden blijven. Met de VERGETENTEN Moestuinbox kun je zelf aan de slag gaan en je eigen groentetuin creëren. Het planten en verzorgen van deze oude rassen is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook goed voor het behoud van biodiversiteit. Door het telen van vergeten groenten draag je bij aan het in stand houden van bijzondere smaken en variëteiten, die anders verloren zouden gaan. Ontdek de rijke geschiedenis van deze vergeten groenten en geniet van de heerlijke smaken die ze te bieden hebben. Met de VERGETENTEN Moestuinbox breng je een stukje nostalgie terug in je tuin en op je bord. Laat je verrassen door de diversiteit aan groenten die je kunt telen en maak van je tuin een ware erfstuktuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer

De VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer kan je hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer bloeit . 

De VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer is . Heerlijk om mee te koken.

De VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze VERGETENTEN Moestuinbox Moestuinzaden Biologisch Duurzaam Heirloom Erfstuk zaden oude rassente komkommer vind je 13 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.