Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank groeit Buiten: Juli - Oktober. Binnen: Jaarrond. Deze Peper wordt maximaal 55 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJaarrond
BloeiperiodeNajaar

 

Omschrijving van de Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Met de Jalapeño peper zaden kunt u uw eigen pittige pepers kweken, rechtstreeks vanuit uw eigen moestuin, balkon of vensterbank. Deze zaden zijn perfect voor zowel beginnende als ervaren tuiniers, omdat ze gemakkelijk te kweken zijn. De Jalapeño peper is een veelzijdige plant die gedijt in verschillende omgevingen. Of u nu een ruim balkon heeft of een kleine vensterbank, u kunt genieten van de heerlijke smaak en hitte van deze pepers. U kunt ze zelfs het hele jaar door binnenshuis kweken, zolang u maar een warme plek en voldoende licht biedt, eventueel onder een (LED)(Groei)lamp. Voeg een beetje pit toe aan uw gerechten met uw eigen verse Jalapeño pepers. Pluk ze rechtstreeks van de plant en voeg ze toe aan uw salsa's, stoofschotels, pizza's en meer. Met deze Jalapeño peper zaden heeft u altijd toegang tot de perfecte hoeveelheid pepers, precies wanneer u ze nodig heeft. Kweek uw eigen jalapeños en ontdek de voldoening van het verbouwen van uw eigen voedsel. Geniet van de smaakvolle en kruidige kick van deze pepers, en laat uw culinaire creativiteit de vrije loop gaan. Bestel vandaag nog uw Jalapeño peper zaden en begin met het kweken van uw eigen pittige pepers!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

De Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank kan je Buiten: Juli - Oktober. Binnen: Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Najaar.

De Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank bloeit Jaarrond. 

De Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank groeit maximaal tot 55 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Jalapeño peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.