Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax

Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax groeit Voorjaar - zomer. Deze Bonen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax

De Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax is een middelvroege boterboon met zachtgele malse peulen zonder draad. Deze peulen blijven lang mals en vlezig, zelfs tot het zaad zich begint te vormen. De plant produceert een zeer hoge oogst van prachtige en gezonde peulen van wel 16 cm lang. Om een vroege oogst te krijgen, kunt u de bonen onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Het is belangrijk om te weten dat bonen van warmte houden en dat teveel wind en nachtvorst zeer schadelijk kunnen zijn. Daarom is het aan te raden om pas na half mei te zaaien of uit te planten in de vollegrond. Bij het zaaien in de vollegrond kunt u de rijafstand van ongeveer 40 cm aanhouden, met om de 10 cm een boon. Een groot voordeel van de Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax is dat het een stamboon is, wat betekent dat ondersteuning niet nodig is. Dit maakt het kweken van deze bonen nog eenvoudiger en gemakkelijker.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax

De Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Stamslaboon Orinoco wax vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.