Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta

Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta groeit Voorjaar - zomer. Deze Prei wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta

Aantal in verpakking210 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeWinter

 

Omschrijving van de Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta

De Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta is een biologisch geteeld zaad dat is geselecteerd door tuinders. Deze winterprei heeft uitstekende vorstbestendigheid en kan worden geoogst tot het einde van de winter. Het produceert prei van ongeveer 25 cm lang, met een mooie donkergroene kleur. Deze prei is zeer resistent en kan na de oogst lang worden bewaard. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de zaden bij voorkeur onder glas te zaaien of buiten op een zaaibed tot half juni. Het is belangrijk om dun te zaaien en de planten uit te planten wanneer ze de dikte van een potlood hebben bereikt. Dit kan gedaan worden door ze in een plantgat van 18 cm diep te plaatsen. Laat de plant met zijn wortels op de bodem van het plantgat zakken en geef een beetje water. Naarmate de plant groeit, zal het plantgat zichzelf vullen. Met de Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta kunt u genieten van heerlijke prei gedurende de wintermaanden. De vorstresistentie en langdurige bewaarbaarheid maken dit zaad een uitstekende keuze voor tuiniers die graag verse groenten willen oogsten, zelfs in koudere seizoenen. Voeg dit product toe aan uw tuin en geniet van de smaakvolle prei die het te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta

De Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Winter.

De Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta is Prei. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Prei, Winterpreie Winter Atlanta vind je 210 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.