Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Flespompoen Hercules F1

Sluis Garden Flespompoen Hercules F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Flespompoen Hercules F1

Aantal in verpakking15 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Flespompoen Hercules F1

De Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 is een unieke hybride butternutpompoen die uitstekend gedijt in ons West-Europese klimaat. Deze pompoen heeft weinig groeidagen nodig om tot zware vruchten van ongeveer 1,2 kg te komen. Wat deze pompoen echt bijzonder maakt, is zijn langdurige houdbaarheid. Je kunt dus lang genieten van de heerlijke smaak in verschillende gerechten of in een smaakvolle soep, dankzij zijn rijke, zoete en nootachtige smaak. Het zaaien van de Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 kan onder glas in een bakje of direct in een grote bloempot plaatsvinden. Na half mei, wanneer er 4 echte bladeren zijn gegroeid, kan de pompoen worden uitgeplant. Het is belangrijk om te weten dat pompoenen erg gevoelig zijn voor nachtvorst, dus het is essentieel om ze te beschermen. Deze plant heeft een goede dosis mest, vocht en warmte nodig om optimaal te groeien. Om ervoor te zorgen dat de ranken niet te lang worden, is het aan te raden om ze af te snijden. Zo kun je een gezonde en overvloedige oogst van deze prachtige pompoenen verwachten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Flespompoen Hercules F1

De Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Flespompoen Hercules F1 vind je 15 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.