Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Kerstomaat Cerise

Sluis Garden Kerstomaat Cerise

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Kerstomaat Cerise groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Kerstomaat Cerise

Aantal in verpakking55 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Kerstomaat Cerise

Sluis Garden Kerstomaat Cerise is een fantastische toevoeging aan je tuin. Deze tomatenplant levert een overvloedige oogst van heerlijke donkerrode kerstomaatjes, elk ongeveer 50 gram zwaar. De smaak van deze tomaatjes is bijzonder en verrukkelijk zoet, waardoor ze perfect zijn om te gebruiken in salades, pasta's en sauzen. Naast het feit dat de Cerise tomatenplant geweldig is voor gebruik in de keuken, is hij ook zeer geschikt als patio-tomaat. Je kunt deze plant op je terras of balkon kweken en genieten van de prachtige tomaten die hij produceert. Het enige wat je hoeft te doen is de plant op tijd toppen, zodra er voldoende bloemtrossen zijn gevormd. Hierdoor zal de plant zich beter ontwikkelen en kun je nog meer tomaten oogsten. Met de Sluis Garden Kerstomaat Cerise kun je genieten van een overvloedige oogst van heerlijke kerstomaatjes met een bijzondere en zoete smaak. Of je ze nu gebruikt in je favoriete gerechten of ze laat groeien op je patio, deze tomatenplant zal je zeker niet teleurstellen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Kerstomaat Cerise

De Sluis Garden Kerstomaat Cerise kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Kerstomaat Cerise bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Kerstomaat Cerise is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Kerstomaat Cerise kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Kerstomaat Cerise groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Kerstomaat Cerise vind je 55 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.