Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3

Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3 groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3

Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3 is een hoogwaardig zaadproduct dat perfect is voor het kweken van Veldsla - Volhart 2. Deze zaden zijn ideaal voor zowel voorjaars- als zomerteelt. U kunt begin april zaaien en genieten van een heerlijke oogst. Als u liever in de herfst en het vroege winterseizoen wilt zaaien, dan is augustus-september de perfecte tijd om te beginnen. Het beste is om deze zaden in de volle grond te zaaien, of u kunt er ook voor kiezen om ze breedwerpig te zaaien. Wat deze Veldsla uniek maakt, is de heerlijke malsheid die het biedt. Het is de perfecte toevoeging aan saladeschotels en zal uw maaltijden zeker naar een hoger niveau tillen. Deze Hortitops zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goede kieming en een gezonde groei van uw Veldsla. Geniet van de versheid en smaak van zelfgekweekte Veldsla met Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3

De Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3 bloeit . 

De Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3 is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden VeldslaVolhart-3 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.