Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix

Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix groeit Voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix

Aantal in verpakking12 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix

De Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix is een geweldige toevoeging aan elke tuin. Met deze mix kunt u genieten van drie verschillende kleurrijke en smakelijke mini paprika's. De mix bestaat uit de rassen Snacking (oranje), Snacking Red (rood) en Snacking Yellow (geel), die allemaal bekend staan om hun zoete en sappige smaak. Om optimaal van deze snackpaprika's te kunnen genieten, kunt u ze van februari tot en met mei onder glas voorzaaien. Zodra de kiemplanten groot genoeg zijn, kunnen ze worden uitgeplant in de kas of in potten. Deze rassen zijn zeer productief, wat betekent dat u kunt genieten van een overvloedige oogst van heerlijke mini paprika's. De Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Voeg ze toe aan salades, rooster ze in de oven of eet ze gewoon als gezonde snack. Met deze mix kunt u uw gerechten opvrolijken met een vleugje kleur en een zoete smaak. Haal het beste uit uw tuin met deze heerlijke snackpaprika's!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix

De Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix bloeit Zomer. 

De Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Snackpaprika/ Mini Paprika Snacking Mix vind je 12 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.