Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden BroccoliCalabria

Hortitops Zaden BroccoliCalabria

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden BroccoliCalabria groeit . Deze Broccoli wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden BroccoliCalabria

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden BroccoliCalabria

Hortitops Zaden BroccoliCalabria is een fantastisch zaadproduct dat je in staat stelt om je eigen heerlijke en voedzame broccoli te kweken. Deze variëteit, Calabria genaamd, is bijzonder geschikt voor de Nederlandse tuin en zorgt voor een overvloedige oogst aan smakelijke broccoli. Om te beginnen, kun je de zaden van Hortitops BroccoliCalabria zaaien vanaf februari tot en met maart onder glas. Nadat de zaailingen zijn opgekomen, kun je ze verspenen en in mei buiten planten. Als alternatief kun je er ook voor kiezen om vanaf half april direct buiten te zaaien, de zaailingen te verspenen en vervolgens uit te planten. Deze flexibiliteit maakt het kweken van broccoli gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen, ongeacht de grootte van je tuin. Wat deze broccoli zo bijzonder maakt, is niet alleen de heerlijke smaak, maar ook het hoge gehalte aan vitamine C. Broccoli wordt beschouwd als een van de meest gezonde groenten, en met Hortitops Zaden BroccoliCalabria kun je nu zelf genieten van deze voedzame traktatie rechtstreeks uit je eigen tuin. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen verse en gezonde broccoli met Hortitops Zaden BroccoliCalabria!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden BroccoliCalabria

De Hortitops Zaden BroccoliCalabria kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden BroccoliCalabria bloeit . 

De Hortitops Zaden BroccoliCalabria is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden BroccoliCalabria kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden BroccoliCalabria groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden BroccoliCalabria vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.