Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Xotica Paksoi Kanton

Xotica Paksoi Kanton

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Xotica Paksoi Kanton groeit . Deze Kool wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Xotica Paksoi Kanton

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Xotica Paksoi Kanton

De Xotica Paksoi Kanton is een heerlijke groente die je vanaf half juli tot eind augustus in de vollegrond kunt laten groeien. Het is belangrijk om de zaden in regels te zaaien en vervolgens dunner te maken. Verplanten is echter niet nodig, omdat dit gemakkelijk zaadstengels kan veroorzaken. Deze paksoi is veelzijdig in de keuken. Je kunt hem roerbakken, heel kort blancheren in kokend water of stoven. Het is een uitstekende groente om te gebruiken in wokgerechten, waarbij je het kunt combineren met verschillende ingrediënten. Daarnaast kan het gestoofde blad ook worden gebruikt als vulling voor loempia's, terwijl de kern van de paksoi heerlijk is als rauwkost. Met de Xotica Paksoi Kanton voeg je een verrukkelijke smaak en textuur toe aan je gerechten. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden om deze groente te gebruiken in je favoriete recepten.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Xotica Paksoi Kanton

De Xotica Paksoi Kanton kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Xotica Paksoi Kanton bloeit . 

De Xotica Paksoi Kanton is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Xotica Paksoi Kanton kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Xotica Paksoi Kanton groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Xotica Paksoi Kanton vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.