Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis GardenVerani BIO

Sluis GardenVerani BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis GardenVerani BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis GardenVerani BIO

Aantal in verpakking100 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis GardenVerani BIO

De Sluis GardenVerani BIO is een bekende geur die je meteen doet denken aan zomerse vakanties in de Provence of aan de linnenkast van je oma. Deze plant heeft echte lavendel met zilvergrijze bladeren en prachtig blauwe bloemen. Het is een veelzijdige plant die gebruikt kan worden als solitaire plant, als lage haag of zelfs in potten. De bloemen van de Sluis GardenVerani BIO kunnen geplukt worden en gebruikt worden in linnenzakjes, voor bloemschikken of zelfs in gebak. Je kunt deze plant gemakkelijk zaaien onder glas in een zaaibakje, vervolgens verplanten in potjes en daarna uitplanten in de tuin. Na de bloei is het belangrijk om de plant terug te snoeien en bij strenge vorst kan de plant afgedekt worden om bescherming te bieden. De Sluis GardenVerani BIO brengt niet alleen een heerlijke geur in je tuin, maar is ook een prachtige toevoeging aan je bloemenarrangementen of zelfs in je gebak. Met zijn veelzijdigheid en schoonheid is deze plant een must-have voor elke tuinliefhebber.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis GardenVerani BIO

De Sluis GardenVerani BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis GardenVerani BIO bloeit Zomer. 

De Sluis GardenVerani BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis GardenVerani BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis GardenVerani BIO groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis GardenVerani BIO vind je 100 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.