Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram

Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram

De Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram is een biologisch zaadproduct dat geschikt is om te zaaien in de volle grond. Het wordt aanbevolen om dit te doen vanaf half februari, bij voorkeur in de volle zon. Een bijzonder kenmerk van deze tuinbonen is dat de jonge plantjes bestand zijn tegen vorst. Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk om de aarde tot minstens 30 cm diep los te maken. Tuinbonen gedijen goed op goed bemeste grond, maar het is belangrijk om te vermijden dat ze worden geplant in langdurig natte en koude grond. Om de planten te ondersteunen, is het raadzaam om aan het begin en eind van de zaairij een stok te plaatsen en hier tussen een touw te spannen. Maak vervolgens langs het gespannen touw om de 10 cm een kuiltje en plaats hierin 1 boon. Zorg ervoor dat de bonen ongeveer 6 à 7 cm onder de grond liggen en druk de aarde licht aan. Als de grond droog is, is het belangrijk om deze te besproeien met water. Verwijder het touw en plaats een steeketiket met de naam van het zaad aan het begin van de regel. Zaai meerdere regels op een afstand van 70 cm van elkaar. De Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram is gecertificeerd door de stichting SKAL en heeft het biologische keurmerk. Dit betekent dat het product voldoet aan strenge kwaliteitseisen voor biologische te.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram

De Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram bloeit . 

De Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Tuinbonenkiem 15 gram vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.