Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1

Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1

De Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 is een fantastische keuze voor tuinders die graag vroeg in het seizoen meloenen willen oogsten. Deze specifieke meloenensoort gedijt goed in kassen of goed beschutte buitenomgevingen. De vruchten zijn klein, ongeveer 300 gram per stuk, en hebben een heerlijk lichtgroen vruchtvlees dat sappig en zoet is. Deze meloenensoort kan zowel in de kas als aan draad worden geteeld, waardoor tuinders flexibiliteit hebben bij het kiezen van de teeltmethode. Het zaaien van de zaden gebeurt het beste door twee zaden in een pot van 12 cm te plaatsen. Vervolgens kunnen de zaailingen worden uitgeplant in de kas. Het is belangrijk om de planten na vier echte bladeren te toppen en de hoofdranken later op 60-70 cm te snoeien om een goede vruchtzetting te bevorderen. Om ervoor te zorgen dat de bloemen goed worden bestoven en er vruchtvorming plaatsvindt, is het aan te raden om bijen aan te trekken of handmatig de bloemen met een penseel te bestuiven. Hierdoor krijgt u een overvloedige oogst van heerlijke suikermeloenen waar u de hele zomer van kunt genieten. De Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 is de ideale keuze voor tuinders die op zoek zijn naar een betrouwbare en smakelijke meloenensoort om in hun tuin te kweken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1

De Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Suikermeloen Outdoor Wonder F1 vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.