Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Basilicum Minette

Sluis Garden Basilicum Minette

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Basilicum Minette groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Basilicum Minette

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Basilicum Minette

De Sluis Garden Basilicum Minette is de ultieme keuze voor liefhebbers van potcultuur. Deze bolvormige planten met hun kleine, pikant geurende bladeren zijn perfect om binnen handbereik op de vensterbank te plaatsen. Basilicum staat vooral bekend als een heerlijk keukenkruid, maar het heeft ook een medicinale functie. Het zaaien van de Sluis Garden Basilicum Minette is eenvoudig. Plaats de zaden onder glas, maar bedek ze niet. Druk ze lichtjes aan en houd de grond vochtig. Zodra de plantjes voldoende groot zijn, kunnen ze worden overgeplant in potten, bakken of op een warme plek in de volle grond. De Sluis Garden Basilicum Minette is perfect om toe te voegen aan salades, pasta's en pesto's, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Met zijn compacte formaat en onweerstaanbare geur is de Sluis Garden Basilicum Minette een must-have voor elke tuinier. Het is een prachtige toevoeging aan elke vensterbank en voegt niet alleen een heerlijke smaak toe aan uw gerechten, maar ook een vleugje kleur en schoonheid aan uw ruimte. U zult genieten van het gemak van het oogsten van verse basilicumblaadjes wanneer u ze nodig heeft, direct vanuit uw eigen huis. De Sluis Garden Basilicum Minette is een veelzijdige en waardevolle aanvulling op uw tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Basilicum Minette

De Sluis Garden Basilicum Minette kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Basilicum Minette bloeit . 

De Sluis Garden Basilicum Minette is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Basilicum Minette kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Basilicum Minette groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Basilicum Minette vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.