Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Keukentuintje biologische munt kweekset

Keukentuintje biologische munt kweekset

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Keukentuintje biologische munt kweekset groeit Mei t/m september. Deze wordt maximaal 90 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Keukentuintje biologische munt kweekset

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdMei t/m september
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Keukentuintje biologische munt kweekset

Met het Keukentuintje biologische munt kweekset haal je de natuur naar je eigen huis. Dit kweeksetje, helemaal in lijn met de laatste trends, stelt je in staat om je eigen verse munt te kweken, zelfs als je geen grote tuin hebt. Of je nu een balkon, terras of zelfs alleen een keuken hebt, met deze kweekset kun je je eigen mini-kruidenparadijs creëren. Deze biologische munt kweekset bevat alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. De set bevat een kweekbakje, biologische zaden en een speciale potgrondmix, allemaal zorgvuldig geselecteerd om de groei van je muntplantje te bevorderen. Het enige wat je hoeft te doen is de zaden in de potgrond zaaien, water geven en de bak op een zonnige plek zetten. Binnen no-time zul je genieten van heerlijke, verse muntblaadjes die je kunt gebruiken in je favoriete drankjes, desserts en gerechten. Met dit Keukentuintje biologische munt kweekset haal je niet alleen de natuur in huis, maar ook een stukje duurzaamheid. De biologische zaden en potgrondmix zijn afkomstig van gecertificeerde biologische boerderijen, wat betekent dat je kunt genieten van muntblaadjes die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Daarnaast is dit kweeksetje ook nog eens verpakt in milieuvriendelijke materialen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je eigen gekweekte m.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Keukentuintje biologische munt kweekset

De Keukentuintje biologische munt kweekset kan je Mei t/m september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Keukentuintje biologische munt kweekset bloeit Mei t/m september. 

De Keukentuintje biologische munt kweekset is . Heerlijk om mee te koken.

De Keukentuintje biologische munt kweekset kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Keukentuintje biologische munt kweekset groeit maximaal tot 90 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Keukentuintje biologische munt kweekset vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.