Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch

Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch groeit Jaarrond. Deze Rucola wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch

Aantal in verpakking6000 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch

Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch is een product dat biologisch geteelde zaden bevat. Deze wilde rucola, genaamd Rocky Wild, heeft fijner blad en schiet minder snel in bloei dan de gewone rucola of zelfs Pronto. Bovendien heeft het een prettige pikante notensmaak. Dit ras groeit snel en is bijzonder mooi. Tijdens de wintermaanden kan het gemakkelijk binnenshuis in een grote pot worden gekweekt. Voor het zaaien van de Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch, dient u regels in de volle grond te maken. De zaden kiemen snel en het is mogelijk om met tussenpozen van 2 weken te zaaien, zodat u regelmatig verse rucola kunt oogsten. De blaadjes zijn klaar om geoogst te worden wanneer ze 10-15 cm lang zijn. Deze rucola is een ware delicatesse en kan worden gebruikt in salades en diverse kaasgerechten. Voeg deze wilde rucola toe aan uw gerechten en geniet van de heerlijke smaak en het gemak van het kweken in uw eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch

De Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch kan je Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch is Rucola. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Wilde Rucola Rocky Wild Biologisch vind je 6000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.