Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic BasilicumRubin BIO

Buzzy Organic BasilicumRubin BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic BasilicumRubin BIO groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic BasilicumRubin BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy Organic BasilicumRubin BIO

De Buzzy Organic BasilicumRubin BIO is een prachtige en smaakvolle toevoeging aan je kruidentuin. Met deze biologische basilicumzaadjes kun je genieten van een heerlijk kruid dat je gerechten zal verrijken. Deze basilicum is niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog met zijn donkerpaarse bladeren. Om de Buzzy Organic BasilicumRubin BIO te kweken, kun je het beste zaaien van mei tot juli. Je kunt ervoor kiezen om dit te doen in een kweekbakje en na ongeveer vier weken de zaailingen uit te planten, of je kunt de zaadjes rechtstreeks in een bloempot zaaien en later wat uitdunnen. Op deze manier kun je de groei van de planten beter controleren en ervoor zorgen dat ze genoeg ruimte hebben om te groeien. De donkerpaarse bladeren van de Buzzy Organic BasilicumRubin BIO zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een geweldige toevoeging aan vele gerechten. Voeg de blaadjes toe aan salades, pasta's, soepen of gebruik ze als smaakmaker in sauzen. De intense smaak van deze basilicumsoort geeft je gerechten een heerlijke kick en zal je smaakpapillen zeker verwennen. Met de Buzzy Organic BasilicumRubin BIO in je tuin of op je balkon, heb je altijd verse basilicum bij de hand. Geniet van de heerlijke smaak en geur van dit kruid en laat je creativiteit de vrije loop in de keuken. Voeg een vleugje kleur en sm.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic BasilicumRubin BIO

De Buzzy Organic BasilicumRubin BIO kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy Organic BasilicumRubin BIO bloeit . 

De Buzzy Organic BasilicumRubin BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic BasilicumRubin BIO kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic BasilicumRubin BIO groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic BasilicumRubin BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.