Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type

Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type groeit Onder glas Januari - April Buiten April - Juni. Deze Kool wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdOktober - Januari
BloeiperiodeNajaar, Winter

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type

Boerenkool - Westlandse Herfst is een heerlijke groente die je laat genieten van de smaken van de herfst. Met deze Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type, kun je zelf je eigen boerenkool kweken, rechtstreeks vanuit je eigen tuin naar je bord. Om te beginnen, zaai je de zaden van eind april tot eind juni in de volle grond op een zaaibed. Na ongeveer 5-6 weken kun je de zaailingen uitplanten. Het is belangrijk om te weten dat boerenkool het beste smaakt wanneer het heeft blootgestaan aan nachtvorst. Daarom kun je deze groente het beste oogsten in de late herfst, wanneer de temperatuur begint te dalen. Met de Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type, haal je niet alleen gezond voedsel in huis, maar ook een stukje traditie. Boerenkool is een geliefde groente in Nederlandse gerechten, zoals stamppot. Door zelf boerenkool te kweken, kun je genieten van de verse smaak en de voedzame eigenschappen van deze groente. Bovendien is het kweken van je eigen boerenkool een leuke en bevredigende activiteit, waarbij je kunt genieten van het zien groeien van je eigen gewassen. Dus waar wacht je nog op? Bestel de Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type en begin met het kweken van je eigen boerenkool. Ervaar de smaken van de herfst en gen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type

De Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type kan je Onder glas Januari - April Buiten April - Juni zaaien. De bloeiperiode is Najaar, Winter.

De Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type bloeit Oktober - Januari. 

De Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Boerenkool Westlandse Herfst, Laat Type vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.