Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Prei Winterreuzen 3

Buzzy® Prei Winterreuzen 3

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Prei Winterreuzen 3 groeit . Deze Prei wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Prei Winterreuzen 3

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Prei Winterreuzen 3

Eind maart tot half mei is het perfecte moment om de Buzzy® Prei Winterreuzen 3 in de vollegrond te zaaien. Dit is een geweldige keuze voor liefhebbers van prei die op zoek zijn naar een winterharde variant. Met deze hoogwaardige zaden kunt u genieten van een overvloedige oogst van stevige, smaakvolle prei gedurende de wintermaanden. De Buzzy® Prei Winterreuzen 3 groeit het beste op een goed voorbereid zaaibed. Na het zaaien en de juiste verzorging, kunt u de jonge preiplantjes uitplanten in uw moestuin. Deze prei is niet alleen bestand tegen koude temperaturen, maar ook tegen ziekten en plagen, waardoor uw oogst gegarandeerd is. De Winterreuzen 3-variëteit staat bekend om zijn grote en dikke preistelen, die perfect zijn voor soepen, stoofschotels en andere winterse gerechten. Voeg een vleugje wintermagie toe aan uw moestuin met de Buzzy® Prei Winterreuzen 3. Deze winterharde prei zal u niet teleurstellen en zal u voorzien van heerlijke prei gedurende de koude maanden. Geniet van de smaakvolle en stevige preistelen en laat uw culinaire creativiteit de vrije loop met deze geweldige variëteit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Prei Winterreuzen 3

De Buzzy® Prei Winterreuzen 3 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Prei Winterreuzen 3 bloeit . 

De Buzzy® Prei Winterreuzen 3 is Prei. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Prei Winterreuzen 3 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Prei Winterreuzen 3 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Prei Winterreuzen 3 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.