Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen

Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen groeit Najaar. Deze Witlof wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen

Aantal in verpakking
Standplaats
BloeitijdNajaar
BloeiperiodeNajaar, Winter

 

Omschrijving van de Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen

Met de Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen haal je de perfecte combinatie in huis om je eigen verse en smaakvolle witloofwortelen te kweken. Deze handige netzak bevat maar liefst 9 kilogram aan hoogwaardige witloofwortelzaden, zodat je voldoende voorraad hebt om lang van te genieten. Deze netzak wordt geleverd met een handige toevoeging: de Ritzli kweekkuip van 25 liter. Deze duurzame kweekkuip is speciaal ontworpen voor het kweken van witloofwortelen en biedt alle benodigde ruimte voor een succesvolle groei. Dankzij het stevige materiaal en de handige handgrepen is de kweekkuip eenvoudig te verplaatsen en te gebruiken in zowel binnen- als buitentuinen. Met Topscore Witloofwortelen en de bijgeleverde Ritzli kweekkuip creëer je de ideale omstandigheden om jouw eigen witloofwortelen te kweken. Geniet van de voldoening van zelfgekweekte groenten en ervaar de heerlijke smaak van verse witloofwortelen in al je gerechten. Bestel nu en start met het kweken van jouw eigen witloofwortelen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen

De Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen kan je Najaar zaaien. De bloeiperiode is Najaar, Winter.

De Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen bloeit Najaar. 

De Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen is Witlof. Heerlijk om mee te koken.

De Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Witloofwortelen netzak +-9kglofpennen vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.