Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Peashoots

Buzzy® Microgreens, Peashoots

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Peashoots groeit eenmalig. Deze Bonen wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Peashoots

Aantal in verpakking6 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Peashoots

De Buzzy® Microgreens, Peashoots zijn kleine, maar krachtige plantjes die je binnen een mum van tijd kunt oogsten. Met een groeitijd van slechts 7 dagen, kunnen deze schattige babyblaadjes al snel een smaakvolle toevoeging zijn aan je gerechten. De zoete scheuten van de peashoots zijn niet alleen lekker, maar ook veelzijdig. Je kunt ze moeiteloos toevoegen aan je favoriete sandwiches, salades of soepen voor een extra smaakdimensie. De knapperige textuur en milde smaak maken ze perfect om te combineren met andere ingrediënten. Daarnaast zijn de Buzzy® Microgreens, Peashoots ook nog eens zeer voedzaam. Ze zitten boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten, waardoor ze bijdragen aan een gezonde levensstijl. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met het kweken van je eigen groenten, deze peashoots zorgen altijd voor een succesvolle oogst. Voeg wat groen en smaak toe aan je maaltijden met deze heerlijke en veelzijdige Buzzy® Microgreens, Peashoots.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Peashoots

De Buzzy® Microgreens, Peashoots kan je eenmalig zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Microgreens, Peashoots bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Microgreens, Peashoots is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Peashoots kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Peashoots groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Peashoots vind je 6 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.