Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Sla Appia

Sluis Garden Sla Appia

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Sla Appia groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Sla Appia

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Sla Appia

De Sluis Garden Sla Appia is een uitstekende keuze voor tuinders die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gezond ras. Deze tuindersselectie van de originele leverancier biedt een lichtgroene botersla met grote, stevige kroppen die zeer gesloten zijn. Deze sla schiet niet snel door en is daardoor ideaal voor zowel de voorjaars- als herfstteelt. De Sluis Garden Sla Appia kan zowel onder glas (zorg er wel voor dat er voldoende ventilatie is bij warm weer) als direct ter plaatse vanaf half maart worden gezaaid. Voor optimale groei en ontwikkeling is het belangrijk om de zaaisels in de zomer koel te houden. Daarnaast is het aan te raden om de sla ruim uit te dunnen en bij droog weer voldoende vochtig te houden. Wat deze sla echt bijzonder maakt, is dat het al bij zeer koele temperaturen van boven de 10ºC kan worden gezaaid. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor tuinders die graag vroeg in het seizoen willen beginnen met zaaien. Met de Sluis Garden Sla Appia geniet je van heerlijke, knapperige sla rechtstreeks uit je eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Sla Appia

De Sluis Garden Sla Appia kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Sla Appia bloeit . 

De Sluis Garden Sla Appia is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Sla Appia kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Sla Appia groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Sla Appia vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.