Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden

Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden

Aantal in verpakking6 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden

De Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden zijn een perfecte keuze voor iedereen die graag zijn eigen watermeloenen wil kweken. Met deze zaden kunt u een prachtige en smaakvolle watermeloen variëteit in uw eigen tuin laten groeien. Om te beginnen, raden we aan om de zaden van half april tot en met mei binnen voor te zaaien. Dit zorgt ervoor dat de zaden de juiste warmte en vochtigheid krijgen om te ontkiemen. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kunnen ze buiten op een warme plek worden geplaatst. Wat deze watermeloenvariëteit echt bijzonder maakt, is dat ze ook goed gedijen in een kas. Dit betekent dat zelfs als u geen grote tuin heeft, u nog steeds kunt genieten van het kweken van uw eigen watermeloenen. De Tigrimini watermeloenen zijn snelgroeiend en de kleine vruchten hebben maar weinig pitten. Dit maakt ze niet alleen gemakkelijk te eten, maar ook perfect voor het maken van verfrissende watermeloen smoothies en salades. Elke vrucht weegt ongeveer 1,5-2 kg, wat betekent dat ze perfect zijn voor individueel gebruik of om te delen met vrienden en familie. Met de Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden kunt u genieten van de voldoening van het kweken van uw eigen watermeloenen en kunt u genieten van de heerlijke en sappige vruchten van deze bijzondere variëteit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden

De Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden bloeit Zomer. 

De Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Mini Watermeloen Tigrimini F1 6 zaden vind je 6 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.