Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Basilicum Italiaans

Kruiden zaden Basilicum Italiaans

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Basilicum Italiaans groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Basilicum Italiaans

Aantal in verpakking1400 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Basilicum Italiaans

Italiaanse Basilicum is een onmisbaar kruid in de keuken, vooral in de Italiaanse en andere Mediterraanse keukens. Het geeft gerechten een heerlijk smaakaccent en is daarom erg geliefd in pesto, pastasauzen, soepen, salades en andere Italiaanse gerechten. De smaak van Italiaanse Basilicum komt het best tot zijn recht wanneer het vers en klein gesneden wordt toegevoegd aan een net gekookt gerecht. Als u regelmatig Basilicum gebruikt in uw gerechten, is het een slim idee om zelf Italiaanse Basilicum te zaaien. Hierdoor heeft u altijd verse basilicum bij de hand en kunt u genieten van de pure smaak van dit heerlijke kruid. Bij 123zaden kunt u eenvoudig uw Italiaanse Basilicum zaden online kopen. Onze zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u een gezonde en smaakvolle basilicumplant kunt laten groeien in uw eigen tuin of op uw balkon. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen Italiaanse Basilicum en geniet van de heerlijke smaken die het toevoegt aan uw gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Basilicum Italiaans

De Kruiden zaden Basilicum Italiaans kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Basilicum Italiaans bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Basilicum Italiaans is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Basilicum Italiaans kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Basilicum Italiaans groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Basilicum Italiaans vind je 1400 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.