Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2

Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2

Met de Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 kunt u nu zelf uw eigen smaakvolle wortelen telen op een volledig biologische manier. Deze zaden zijn speciaal geselecteerd uit de beste biologische gewassen en bieden u de mogelijkheid om uw eigen verse groenten te kweken, rechtstreeks uit uw eigen tuin. Deze biologische zaden zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor gezonde en sappige wortelen met een heerlijke zoete smaak. Met de Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 kunt u genieten van de pure smaak van verse wortelen, zonder de toevoeging van schadelijke pesticiden of andere chemicaliën. Daarnaast zijn deze zaden ook nog eens heel gemakkelijk te kweken, zelfs voor beginners. Voeg een extra dimensie toe aan uw tuin en maak van het kweken van uw eigen wortelen een plezierige en bevredigende ervaring. Met de Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 kunt u niet alleen genieten van de gezonde voordelen van biologische groenten, maar ook van het plezier van het tuinieren. Begin vandaag nog met het telen van uw eigen biologische wortelen en laat uw smaakpapillen verrassen door de heerlijke en verse oogst die u zelf heeft gekweekt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2

De Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 bloeit . 

De Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Zomerwortelen Nantes 2 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.