Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Koolrabi Lanro

Hortitops Zaden Koolrabi Lanro

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Koolrabi Lanro groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Koolrabi Lanro

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Koolrabi Lanro

De Hortitops Zaden Koolrabi Lanro is een fantastische toevoeging aan elke tuin of moestuin. Met zijn unieke smaak en knapperige textuur is deze koolrabi een waar genot om te kweken en te eten. Met de Hortitops Zaden Koolrabi Lanro kunt u genieten van verse en gezonde groenten direct uit uw eigen tuin. Deze koolrabi kan worden gezaaid vanaf begin maart tot half april op een zaaibed onder glas, maar kan ook vanaf half april buiten worden gezaaid. Na ongeveer 5-6 weken kunnen de zaailingen worden uitgeplant. Om een ​​goed biologisch evenwicht te behouden, raden we aan om naast de koolrabi ook venkel en/of sla te zaaien. Dit zal zorgen voor een gezonde omgeving voor uw gewassen en de groei en smaak van de koolrabi bevorderen. Met de Hortitops Zaden Koolrabi Lanro kunt u genieten van een overvloedige oogst van deze heerlijke groente. De koolrabi heeft een frisse en knapperige smaak die perfect is om rauw te eten in salades, maar kan ook worden gekookt, gestoomd of geroosterd voor een heerlijke toevoeging aan uw favoriete gerechten. De Hortitops Zaden Koolrabi Lanro is een betrouwbare en gemakkelijk te kweken variëteit, waardoor zelfs beginnende tuiniers met succes kunnen genieten van deze smakelijke groente.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Koolrabi Lanro

De Hortitops Zaden Koolrabi Lanro kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Koolrabi Lanro bloeit . 

De Hortitops Zaden Koolrabi Lanro is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Koolrabi Lanro kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Koolrabi Lanro groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Koolrabi Lanro vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.