Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Oranjebandzaden Komkommer Bella F1

Oranjebandzaden Komkommer Bella F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjebandzaden Komkommer Bella F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjebandzaden Komkommer Bella F1

Aantal in verpakking7 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Oranjebandzaden Komkommer Bella F1

De Oranjebandzaden Komkommer Bella F1 is een fantastische toevoeging aan elke moestuin. Deze komkommer is een F1-hybride, wat betekent dat het de perfecte combinatie is van verschillende zaadvaste rassen. Het resultaat is een komkommer met talloze voordelen. Ten eerste is de Bella F1 komkommer volledig bittervrij, waardoor het een genot is om te eten. Daarnaast is deze komkommer resistent tegen meeldauw, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schimmelvorming. Dit maakt het ideaal voor teelt onder glas, waar het klimaat beter kan worden gecontroleerd. De Bella F1 komkommer groeit uit tot donkergroene vruchten van wel 30-60 cm lang. Om deze schoonheid te laten gedijen, zaai je de zaden van half maart tot half april onder glas. Het is belangrijk om de planten zo warm mogelijk te houden tijdens het opkweken. In platte bakken kun je ze vanaf half april uitplanten op een afstand van 140 x 40 cm. In kasjes groeien de planten langs touwen en moeten ze ook 40 cm uit elkaar worden geplaatst. Verder is het essentieel om de Bella F1 komkommer veel water te geven, maar vermijd het besproeien van het blad. Na 5 bladeren is het aan te raden om de kop uit de plant te halen, dit bevordert een betere ontwikkeling. Als het gewas te vol wordt, kun je de zijranken toppen en enkele grote blader.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjebandzaden Komkommer Bella F1

De Oranjebandzaden Komkommer Bella F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Oranjebandzaden Komkommer Bella F1 bloeit Zomer. 

De Oranjebandzaden Komkommer Bella F1 is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Oranjebandzaden Komkommer Bella F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjebandzaden Komkommer Bella F1 groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjebandzaden Komkommer Bella F1 vind je 7 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.