Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1

Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Radijs wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1

Aantal in verpakking70 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1

De Sluis Garden Ramenas, ook wel bekend als Rettich of Daikon, is een langwerpige witte rammenas die perfect is voor de zomerteelt. Deze wortelgroente heeft een heerlijk scherpe smaak en kan zowel rauw als snack gegeten worden, bijvoorbeeld als broodbeleg. Bovendien is het ook een uitstekende spruitgroente die veel verschillende mineralen bevat, zoals calcium, fosfor, kalium en vitamine B en C. Voor een optimale winteropslag is het belangrijk om het loof van de Sluis Garden Ramenas af te draaien in plaats van het af te snijden. Het is aan te raden om deze rammenas dun uit te zaaien op regels, zodat er voldoende ruimte is voor de knolvorming. Het is belangrijk om de grond goed los te werken en niet te veel te bemesten, om zo de groei van de rammenas te bevorderen. Met de Sluis Garden Ramenas haal je niet alleen een heerlijke en veelzijdige groente in huis, maar ook een gezonde toevoeging aan je maaltijden. Voeg deze witte rammenas toe aan salades, sandwiches of geniet ervan als een verfrissende snack. Met zijn unieke smaak en voedingswaarde is de Sluis Garden Ramenas een must-have voor elke tuinier die op zoek is naar een bijzondere en smaakvolle toevoeging aan zijn oogst.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1

De Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1 bloeit nvt. 

De Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1 is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1 groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Ramenas, Zomerramenas Summercross F1 vind je 70 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.