Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1

Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1 groeit . Deze Witlof wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1

Aantal in verpakking675 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1

De Sluis Gardenlof Zoom F1, ook wel bekend als de Bingo F1, is een veelzijdig product dat geschikt is voor teelten met én zonder dekgrond. Deze zaden produceren uniforme en stevige struikjes. Om te beginnen, zaai je de zaden op goed bewerkte grond en dun je ze uit na de opkomst. Het is belangrijk om de wortels half augustus te oogsten en ze vervolgens enkele dagen op het land te laten afsterven. Na deze eerste stap snijd je het loof van de wortel ongeveer 2 cm boven de kop af. Vanaf eind september tot december kun je de wortels in een kist of emmer zetten. Het is echter essentieel om ze absoluut donker te houden, anders kan het loof groen worden. Bij een temperatuur van ongeveer 16ºC bedraagt de trekduur van de wortels 4 tot 5 weken. Met de Sluis Gardenlof Zoom F1, oftewel de Bingo F1, kun je genieten van een heerlijke oogst van uniforme en stevige wortels. Deze veelzijdige zaden zijn geschikt voor verschillende teelten en kunnen zowel met als zonder dekgrond worden gebruikt. Volg de eenvoudige instructies om de beste resultaten te behalen. Begin met zaaien op goed bewerkte grond, dun de zaailingen uit en oogst de wortels half augustus. Laat de wortels enkele dagen op het land afsterven voordat je het loof afsnijdt en ze opzet in een kist of emmer. Z.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1

De Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1 bloeit . 

De Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1 is Witlof. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Gardenlof Zoom F1 > wordt Bingo F1 vind je 675 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.