Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st

Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st groeit Mei t/m september. Deze Paprika wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st

Aantal in verpakking4 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdmaart tot augustus
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st

Met de Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st. breng je het groen naar je keuken! Deze set stelt je in staat om op een eenvoudige en creatieve manier je eigen verse kruiden te kweken. Dankzij de verticale tuiniermethode kun je zelfs in kleine ruimtes genieten van de smaakvolle toevoegingen aan je gerechten. Deze set bestaat uit vier hangtuintjes, perfect om verschillende keukenkruiden te laten groeien. Het enige wat je hoeft te doen, is de tuintjes aan je balkon, terras of schutting te bevestigen en de zaadjes te planten. Met een beetje zonlicht en regelmatig water geven, zul je binnen de kortste keren genieten van je eigen verse basilicum, peterselie, munt en tijm. Naast het feit dat je met deze set je eigen verse kruiden kunt kweken, voegt het ook een decoratief element toe aan je buitenruimte. De hangtuintjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een stijlvol design dat bij elke omgeving past. Creëer een groene oase in je keuken en maak indruk op je gasten met de heerlijke smaken van jouw zelfgekweekte kruiden. Bestel nu de Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st. en laat je culinaire avontuur beginnen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st

De Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st kan je Mei t/m september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st bloeit maart tot augustus. 

De Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hangtuintjes keukenkruiden kweken set 4st vind je 4 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.