Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO

Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO groeit . Deze Tuinkers wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO

De Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO is een bijzonder product dat biologisch geteelde zaden biedt. Deze tuinkers is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoogste biologische normen. De blaadjes en stengeltjes van deze tuinkers kunnen rauw gegeten worden, waardoor je geniet van een heerlijke en gezonde smaak. Het zaaien van deze tuinkers is het hele jaar door mogelijk, zowel binnen als buiten. Je kunt de zaden zaaien op potgrond of elk ander schoon materiaal dat vocht vasthoudt. Zorg ervoor dat de plantjes voldoende ruimte hebben om te groeien. Zodra de plantjes een hoogte van ongeveer 6 cm hebben bereikt, kun je de blaadjes wegknippen en gebruiken in salades, als garnering, in sauzen of op een boterham. Met de Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO haal je een veelzijdig en smaakvol product in huis. Geniet van de heerlijke, verse smaak van deze biologische tuinkers en voeg een gezonde twist toe aan al je gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO

De Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO bloeit . 

De Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tuinkers Cresso BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.