Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Wortel Jeanette F1

Sluis Garden Wortel Jeanette F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Wortel Jeanette F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Wortel Jeanette F1

Aantal in verpakking530 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Wortel Jeanette F1

"Maak kennis met de Sluis Garden Wortel Jeanette F1, een biologisch geteelde zaadvariëteit die een waardevolle toevoeging zal zijn aan je tuin. Deze zomerwortel is buitengewoon vroeg, waardoor je al snel kunt genieten van de heerlijke smaak en glanzende oranje kleur. Met een lengte van ongeveer 22 cm zijn de wortels perfect zoet en blijven ze lang vers, waardoor je er optimaal van kunt genieten. Om de Sluis Garden Wortel Jeanette F1 succesvol te kweken, raden we aan om dun te zaaien op regels en het zaad na opkomst niet uit te dunnen. Zorg ervoor dat de grond diep bewerkt is, zodat de wortel ongestoord kan groeien en gedijen. Het is belangrijk om de wortel goed te bemesten, maar let op: gebruik absoluut geen verse stalmest. Om schade door de wortelvlieg te voorkomen, kan het nuttig zijn om de gewassen af te dekken. Een andere nuttige tip is om uien of prei tussen de regels te planten, dit kan helpen om ongewenste plagen op afstand te houden. Met de Sluis Garden Wortel Jeanette F1 heb je niet alleen een opvallende en smaakvolle toevoeging aan je tuin, maar ook een product dat zorgvuldig is gekweekt en geselecteerd. Geniet van de zoete, glanzende oranje wortels en ontdek de veelzijdigheid van deze heerlijke zomerwortel.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Wortel Jeanette F1

De Sluis Garden Wortel Jeanette F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Wortel Jeanette F1 bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Wortel Jeanette F1 is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Wortel Jeanette F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Wortel Jeanette F1 groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Wortel Jeanette F1 vind je 530 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.