Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Peper zaden Bird Eye

Peper zaden Bird Eye

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Peper zaden Bird Eye groeit voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Peper zaden Bird Eye

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Peper zaden Bird Eye

De Peper Bird Eye is een bijzonder veelzijdige toevoeging aan je tuin. Deze kleine rode peper staat bekend om zijn intense hitte en unieke smaak. De pepertjes groeien omhoog en veranderen van kleur, van een levendig groen naar een opvallend fel rood. Wat deze peper echt speciaal maakt, is zijn formaat. Doordat de Peper Bird Eye niet zo groot wordt, is hij perfect geschikt voor het kweken in de vensterbank of op je patio. Je kunt dus genieten van verse, zelfgekweekte pepertjes, zelfs als je niet veel ruimte hebt. Deze kleine pepertjes zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook heerlijk om te eten. Voeg ze toe aan je favoriete gerechten om een explosie van smaak en pittigheid te ervaren. Of maak je eigen pittige sauzen en chutneys om je maaltijden naar een hoger niveau te tillen. De mogelijkheden zijn eindeloos met de Peper Bird Eye. Haal de hitte in huis met de Peper Bird Eye en laat je verrassen door zijn krachtige smaak. Deze zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je een prachtige en smaakvolle oogst kunt verwachten. Begin vandaag nog met het kweken van je eigen pittige pepertjes en voeg een vleugje avontuur toe aan je culinaire creaties.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Peper zaden Bird Eye

De Peper zaden Bird Eye kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Peper zaden Bird Eye bloeit zomer. 

De Peper zaden Bird Eye is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Peper zaden Bird Eye kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Peper zaden Bird Eye groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Peper zaden Bird Eye vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.