Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tomaat San Marzano 3

Sluis Garden Tomaat San Marzano 3

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tomaat San Marzano 3 groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tomaat San Marzano 3

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tomaat San Marzano 3

De Sluis Garden Tomaat San Marzano 3 is dé perfecte tomaat om overheerlijke sauzen mee te maken. Deze tomaat is van origine Italiaans en is uitermate geschikt om te pellen en te gebruiken voor het maken van zongedroogde tomaten. De smaak van deze tomaat is werkelijk verrukkelijk en zal al je gerechten naar een hoger niveau tillen. Om deze tomaat te kweken, kun je beginnen met zaaien in een zaaibakje. Zodra de plantjes hanteerbaar zijn, kun je ze verplaatsen naar (pers)potten. Vervolgens kun je ze later uitplanten in de kas of buiten op een warme en beschutte plaats. Om ervoor te zorgen dat de plant zich optimaal ontwikkelt, is het belangrijk om na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant te knijpen. Daarnaast is het aan te raden om regelmatig de uitlopers in de bladeren weg te nemen. Om de tomatenplant extra voedingsstoffen te geven, kun je na verloop van tijd wat tomatenvoeding toevoegen. Op deze manier zorg je ervoor dat de plant gezond blijft en dat je uiteindelijk kunt genieten van een overvloedige oogst van heerlijke San Marzano tomaten. Laat je verrassen door de smaak en kwaliteit van deze bijzondere tomaat en maak de meest verrukkelijke gerechten met de Sluis Garden Tomaat San Marzano 3.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tomaat San Marzano 3

De Sluis Garden Tomaat San Marzano 3 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Tomaat San Marzano 3 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Tomaat San Marzano 3 is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tomaat San Marzano 3 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tomaat San Marzano 3 groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tomaat San Marzano 3 vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.