Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Capucijners Désirée 3245

Sluis Garden Capucijners Désirée 3245

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Capucijners Désirée 3245

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Capucijners Désirée 3245

De Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 is een uniek gewas dat uw tuin zal verfraaien met zijn prachtige violetkleurige peulen. Dit halfhoge gewas kan zowel jong als rijp worden geoogst, waardoor u gedurende een langere periode van deze heerlijke capucijners kunt genieten. Het beste van alles is dat dit gewas zonder gaas geteeld kan worden, waardoor de verzorging veel eenvoudiger wordt. De middelgrote zaden van de Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 hebben een uitstekende kookkwaliteit en zorgen voor een heerlijk smaakvol gerecht. Voor een vroege oogst kunt u de zaden vanaf half januari onder glas voorzaaien. Zorg ervoor dat u de voorgezaaide planten afhardt voordat u ze eind maart in de grond plant. Als u liever een latere oogst wilt, kunt u de zaden rechtstreeks in de volle grond zaaien, op regels met een afstand van 40 cm en elke 10 cm een erwt. De teeltwijze van de Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 is vergelijkbaar met die van doperwten. Dit betekent dat u kunt genieten van een eenvoudige en vertrouwde teeltmethode. Voeg deze prachtige capucijners toe aan uw moestuin en ervaar zelf de smaak en schoonheid die ze te bieden hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Capucijners Désirée 3245

De Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 bloeit . 

De Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Capucijners Désirée 3245 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.