Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion’s Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas

ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas

Aantal in verpakking4 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas

De ToshiFarm Forest Pack biedt jou de mogelijkheid om krachtig moederbroed van 4 exclusievere soorten mycelium te kweken. Deze pack biedt een unieke twist aan het kweken van oesterzwammen, maar met hetzelfde gemak. Je zult versteld staan van de eenvoud waarmee je deze soorten kunt kweken in je eigen fruitkamer, voorzien van een humidifier, aangezien ze dol zijn op vocht. Met deze Forest Pack kun je genieten van de Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas. Deze soorten mycelium zijn met zorg geselecteerd en bevatten alle benodigde voedingsstoffen om succesvol te groeien. Je kunt ze eenvoudig kweken op een Masters Mix, die je ook bij ons kunt verkrijgen. Of je nu een ervaren kweker bent of net begint met het kweken van paddenstoelen, de ToshiFarm Forest Pack is de ideale keuze. Geniet van de unieke smaken en texturen van deze exclusieve paddenstoelensoorten en ervaar het plezier van het zelf kweken van je eigen voedsel. Voeg wat groen toe aan je leven en ontdek de mogelijkheden van de ToshiFarm Forest Pack.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas

De ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Forest Pack4 soorten broed voor Lion's Mane, Beukenzwam, Koningsoesterzwam en Eikhaas vind je 4 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.