Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Oesterzwam Kweekset compleet

Oesterzwam Kweekset compleet

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oesterzwam Kweekset compleet groeit Jan-Dec. Deze Oesterzwam wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oesterzwam Kweekset compleet

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijdjaar rond
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Oesterzwam Kweekset compleet

De Oesterzwam Kweekset compleet is de perfecte manier om jouw koffiedrab een nieuw leven te geven! Waarom zou je koffiedrab weggooien als het nog zoveel potentieel heeft? Met deze kweekset kun je circulair bezig zijn en zelf oesterzwammen kweken op jouw eigen koffiedrab. De set bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen: een zakje met oesterzwamsporen, een speciale kweekzak en een handleiding met duidelijke instructies. Het enige wat je zelf hoeft toe te voegen is jouw eigen koffiedrab. Het is niet alleen een duurzame manier om oesterzwammen te kweken, maar het is ook nog eens ontzettend leuk en leerzaam! Met deze kweekset kun je genieten van verse, smaakvolle oesterzwammen die je zelf hebt gekweekt. Daarnaast draag je bij aan een circulaire economie door gebruik te maken van een 'restproduct'. Dus waar wacht je nog op? Haal de Oesterzwam Kweekset compleet in huis en ontdek de verrassende wereld van zelfvoorziening en duurzaamheid!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oesterzwam Kweekset compleet

De Oesterzwam Kweekset compleet kan je Jan-Dec zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Oesterzwam Kweekset compleet bloeit jaar rond. 

De Oesterzwam Kweekset compleet is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De Oesterzwam Kweekset compleet kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oesterzwam Kweekset compleet groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Oesterzwam Kweekset compleet vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.