Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Ramenas April Cross F1

Hortitops zaden Ramenas April Cross F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Ramenas April Cross F1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Ramenas April Cross F1

De Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 zijn perfect voor de zomer! Deze zaden kunnen vanaf half maart tot half april onder glas worden gezaaid, of vanaf half april tot half augustus direct in de volle grond. Deze Japanse Rettich hybride staat bekend om zijn uitstekende smaak en blijft lang stevig, zonder snel voos te worden. Met de Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 kunt u genieten van heerlijke ramenas gedurende de zomermaanden. De zaden kunnen gemakkelijk worden gezaaid en het beste resultaat wordt behaald wanneer ze in de volle grond worden geplant. Deze hybride Rettich is van Japanse oorsprong en heeft een uitstekende smaak die uw gerechten zal verrijken. De Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 zijn van hoge kwaliteit en zullen zorgen voor een overvloedige oogst van stevige ramenas. Ze kunnen zowel door ervaren tuiniers als beginners worden gebruikt. Voeg deze bijzondere groente toe aan uw moestuin en geniet van de heerlijke smaak en knapperige textuur van de April Cross Rettich.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Ramenas April Cross F1

De Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 bloeit . 

De Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Ramenas April Cross F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.